tiistai 24. syyskuuta 2013

Työssäoppimiskokemuksia TaiTava -shopissaTaiTava -shop on Ammattiopisto Tavastian opiskelijoiden tekemien tuotteiden myyntipaikka, joka avattiin elokuussa uudessa I -rakennuksessa. Samoissa tiloissa sijaitsee myös kahvila, ravintola ja ruokamyymälä. Karoliina on ollut työssäoppimassa ensimmäisen jakson ajan myymälässämme.


 Karoliina kertoo:

Työssäoppimispaikkani TaiTava-Shopissa oli kuin onni onnettomuudessa. Edellinen työssäoppimispaikkani peruuntui aivan viime hetkellä ja niinpä minulle tarjottiinkin huikeaa mahdollisuutta työskennellä ovensa uusissa tiloissa avaavassa koulumme TaiTava-Shopissa.

 

TaiTava-Shop myy siis Ammattiopisto Tavastian opiskelijoiden valmistamia käsitöitä. Tuotteita löytyy tekstiileistä pieniin huonekaluihin ja lasiesineistä metallituotteisiin.

 

Uudistuneen TaiTavan alkutaival on sujunut vauhdikkaasti. Alussa on ollut paljon työtä, sillä kaikki varastot on pitänyt listata ja tuotteisiin vaihtaa uudet hintalaput. Olen myös päässyt vaikuttamaan paljon tuotteiden esillepanoon ja ylipäätään myymälän ilmeeseen.

 


 
Myynti on lähtenyt rullaamaan hienosti ja asiakkaat ovat olleet innoissaan uusista tiloista ja tuotteista. Erityisiä hittituotteita ovat olleet erilaiset lasiesineet, huonekalut ja lastenvaatteet. Lasiesineistä erityisesti avajaistarjouksena olleet lasiruusut menivät kuin kuumille kiville. 
Toimme myymälään myös ompelukoneen, ja viimepäivinä olenkin päässyt ahkerasti ompelemaan prototyyppejä mahdollisista uusista myyntituotteista sekä tekemään tapettisia lahjakasseja.
 
 
Kaikkiaan TaiTava-Shopissa työskentely on ollut mielenkiintoista ja hauskaa. Olen päässyt tutustumaan millaista olisi oman liikkeen pyörittäminen ja mitä se vaatii. Asiakkaiden palveleminen ja myymälän esitteleminen on myös ollut mielestäni mukavaa. Työtehtäväni ovat olleet vaihtelevia ja yksikään päivä ei ole samanlainen.
Tervetuloa tutustumaan uusiutuneeseen Taitava-Shoppiin! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti